Wat is Access Bars?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. 

Access Bars staan voor 32 drukpunten/energiebanen in het hoofd die verschillende contexten in je leven vertegenwoordigen zoals:
* Communicatie
* Geld
* Controle
* Vreugde
* Verdriet
* Hoop
* Dromen
* Ouder worden
* Lichaam
* Sexualiteit
* Tijd en ruimte 


Doordat deze banen 'vol' raken, is er geen ruimte meer in jezelf om te ontvangen. Dus bijvoorbeeld nieuwe inzichten passen er niet meer bij waardoor je eigenlijk vastloopt in jezelf. 
Door deze drukpunten zachtjes aan te raken, zal je meer rust en ruimte in jezelf gaan ervaren waardoor je beter in staat bent om positievere gevoelens of gedachten te kunnen ontvangen. De energiebanen tussen deze drukpunten gaan weer stromen en daardoor kan alles (bewust of onbewust) waarvan jij bereidt bent het los te laten, verdwijnen.
Wat bij jou past, zal blijven. Wat niet bij jou past, zal weggehaald worden.
Simpel gezegd

kan je het zien als het opschonen van de harde schijf van een computer. Alles wat je je leven lang hebt opgeslagen, maar niet meer nodig hebt, wordt weggehaald. 
Er komt ruimte voor healing en verandering. Hierdoor kan jij een nieuwe (verbeterde) versie van jezelf worden omdat er meer ruimte is voor JOU!

In het slechtste geval zal een sessie aanvoelen alsof je een massage hebt gehad. In het beste geval verandert je leven in positieve zin. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je (onbewust en bewust) bereidt bent los te laten. 

Access Bars zorgt voor:

- Positiviteit
- Ontspanning
- Rust in je hoofd
- Minder stress
- Meer zelfvertrouwen
- Goede nachtrust
- Vol energie wakker worden
- Opheffing van blokkades
- Ruimte in jezelf
- Betere concentratie

                                                   ACCESS BARS:  Mensen in staat stellen om te weten dat ze weten