Wat is Emotional Healing

Emotional Healing is een makkelijke en snelle methode waarmee je op energetische wijze vastzittende emoties (gevoelens) in het lichaam kan opsporen.
In je leven heb je allemaal emotionele bagage vezameld. Niet alleen van jezelf, maar ook van anderen. Dit noem je aangeplakte emoties.
Dit ligt opgeslagen in je onderbewustzijn. De energie van intense emotionele gebeurtenissen die je hebt beleefd, zitten vast in je fysieke lichaam.
Deze energieën verstoren het normale energieveld van het lichaam.
Tevens kunnen zij de oorzaak zijn van:

*Pijn
*Slecht functionerende organen
*Ziektes
*Depressies
*Angsten en fobieën
*P.T.S.D. (Post Traumatische Stress Disorder)

Je voelt vaak dat er emotionele problemen zijn, maar je weet vaak niet hoe je hier vanaf komt. Emoties als Chronische Stress, Boosheid, Verdriet of Angst zijn zeer krachtige emoties die vaak niet vanzelf verdwijnen.

Veel mensen zijn verbaasd om te zien hoe gemakkelijk het is om de emoties/blokkades te verwijderen en hoe ze zich er na voelen. Vaak verdwijnen fysieke klachten spontaan als emotionele blokkades zijn weggehaald. Je “verzamelt” tijdens je hele leven nogal wat onderliggende emoties en vaak zijn er ook meerdere behandelingen nodig. Per behandeling kunnen wel vaak meerdere emoties worden behandeld. Jouw lichaam geeft zelf aan hoeveel (onderliggende) oorzaken opgeruimd kunnen (mogen) worden. Het effect is vaak direct merkbaar, zowel fysiek als emotioneel.

*Je krijgt meer rust in je hoofd.
*Je krijgt meer ruimte in jezelf.
*Je krijgt meer (zelf)vertrouwen.

Emotional Healing kan ook op afstand gegeven worden, wat vaak ook heel prettig is voor kinderen en/of dieren.
Het lichaam kan nog dagenlang doorwerken om de emoties op te ruimen.
Tijdens de periode waarin je de Emotional Healing sessies krijgt, is het heel goed om extra water en/of thee te drinken. Hierdoor kan het lichaam de afvalstoffen makkelijker afvoeren.

Emotional Healing helpt bij:

*Vastzittende emoties
*Blokkades
*Verzwakt immuunsysteem
*Verminderde vitaliteit
*Vermoeidheid

*Pijn
*Stress
*Depressie
*Angst
*Onvermogen om gelukkig te zijn