Reactie plaatsen

Reacties

Syr
9 maanden geleden

Lieve Ingrid,
de laatste loodjes van 2020...
Ik wens je fijne feestdagen en
een gelukkig nieuwjaar.
Een nieuw jaar vol mooie herinneringen,
liefde, licht en dat je nog heel veel
mensen mag helpen op hun levenspad.
Dikke knuf van mij.

Syr
9 maanden geleden

Ingrid heb ik een aantal maanden geleden voor het eerst gesproken.Als ik haar spreek dan begint ze zo:'Hey meisje,hoe is het met jou?'.En met die eerste zin verschijnt er al een glimlach op mijn gezicht.
Ik heb ontzettend veel moeite met vertrouwen.En daardoor vind ik het niet altijd makkelijk om mij kwetsbaar op te stellen.Maar jezelf openstellen gaat bij Ingrid vanzelf omdat ze een oprecht en zuiver persoon is.Dat is een innerlijk weten en dat voel je gewoon.
Ingrid heeft mij de inzichten gegeven die ik nodig had om weer 'back on track' te komen.Ik zat echt in een diepe dal en ben er langzaam uit aan het klimmen.Dank je wel lieve Ingrid.Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen want je bent een Engel op aarde.

Saskia
9 maanden geleden

Toen ik vastliep in mijn emoties na een burn out, ging het herstel langzaam. Sommige dagen zat mijn hoofd zo vol. En ik had geen idee waarmee. Soms moest ik huilen om niks en soms was ik enorm kwaad of angstig. Na 2x een emotion healing van Ingrid voelde ik me voor het eerst in 2 jaar weer eens echt goed. Mijn hoofd had weer plek en ik voelde me rustig en minder angstig. Ik durf weer optimistisch naar de toekomst te kijken.