Praktijk Yanuna

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Lieve mensen, Graag stel ik mezelf aan u voor zodat u een idee hebt wie ik ben en wat ik allemaal doe. 

Mijn naam is Ingrid en ik ben 49 jaar.

In 2007 ben ik erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben en vanaf dat moment vielen dingen steeds meer op zijn plek. Er ging werkelijk een wereld voor mij open en dat was nog maar het begin...

Op advies van een Spiritueel Coach heb ik jaren op een Spirituele hulplijn gewerkt. Dit was heel bijzonder om te mogen doen. Ik heb veel mensen mogen helpen en anderzijds heb ik er ook enorm veel van geleerd.

Het feit dat mensen zoveel vertrouwen in mij hadden, heeft mij doen besluiten om mezelf verder te gaan ontwikkelen. 


Dit heb ik gedaan door de cursussen Reiki 1 en 2, Gold Reiki Master en Diep Rode Reiki Master te doen.  Met mijn Masterdiploma's Gold Reiki en Diep Rode Reiki kan ik zelf mensen inwijden in deze mooie technieken.

Deze cursussen zijn echt een verrijking voor mijn leven. Ik kwam steeds meer in contact met mezelf en verbaasde me erover wat er allemaal mogelijk is met energieën.
Vervolgens heb ik de cursus Quantum Touch Level 1 gedaan. Een zeer fascinerende cursus waarbij de energieën echt bleven stromen. Deze cursus is een zeer mooie aanvulling op de Reikicursussen.
Op dit moment ben ik bezig met de Masterclass Academie Lichtwerk. 


Klachten verzachten of weghalen is natuurlijk enorm mooi en bijzonder om te mogen doen. Wat ik echter ook belangrijk vind, is te achterhalen waardoor de klachten zijn ontstaan of waarom klachten steeds terug komen. Omdat veel mensen al zoveel hebben geprobeerd, is het vaak niet makkelijk om een stap richting de alternatieve geneeswijze of de spirituele wereld te zetten. Ik vind het heel belangrijk dat mensen te allen tijde serieus genomen worden. Ik zal er dan ook alles aan doen wat in mijn vermogen ligt om je een vertrouwd gevoel te geven. 


Aanvullend op bovenstaande cursussen heb ik de cursus Akasha Kronieken Consulente gedaan. Hierin ga ik ook in de toekomst workshops geven. Op het moment dat ik met de Akasha Kronieken in aanraking kwam, wist ik dat ik mensen hier echt verder mee kon helpen en begeleiden. 

De Akasha Kronieken geeft iedereen een mooi en verhelderend inzicht in zijn/haar leven. Dit geeft mij zoveel positieve energie én voldoening dat ik deze mooie techniek graag met jou wil delen.

Een andere methode waarmee ik jullie graag kennis mee wil laten maken is The Emotion Code. 
Even heel kort en simpel gezegd, pendel ik emoties uit en magnetiseer ze weg. Dit is een methode die heel krachtig werkt en waar mensen echt al snel resultaten van merken. 
Deze methode kan ook op afstand worden gedaan. Voor meer informatie of vrijblijvend advies mag je altijd contact met mij opnemen.


Lieve groet, 


                    Ingrid