Praktijk Yanuna

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Wat is The Emotion Code?

The Emotion Code is een makkelijke en snelle methode, waarmee je op energetische wijze vastzittende emoties (gevoelens) in het lichaam op sporen. 
In ons leven hebben we allemaal emotionele bagage verzameld. 

Dit ligt opgeslagen in je onderbewustzijn. De energie van intense emotionele gebeurtenissen die je hebt beleefd, zitten vast in ons fysieke lichaam. 
Deze energie├źn verstoren het normale energieveld van het lichaam. Tevens kunnen zij de oorzaak zijn van:
*Pijn
*Slecht functionerende organen
*Ziektes
*Depressies
*Angsten en fobie├źn

*P.T.S.D .(Post Traumatische Stress Disorder)
We voelen vaak dat er emotionele problemen zijn, maar we weten vaak niet hoe we er vanaf komen.

Emoties als Chronische Stress, Boosheid, Verdriet of Angst zijn zeer krachtige emoties die vaak niet vanzelf verdwijnen. 

De meeste mensen zijn verbaasd om te zien hoe gemakkelijk het is om ze los te laten en hoe anders ze zich voelen na het verwijderen ervan. Vaak verdwijnen fysieke klachten spontaan als emotionele blokkades weggehaald zijn. Onder sommige ziektebeelden zitten altijd emotionele blokkades. Aangezien je tijdens je hele leven nogal wat onderliggende emoties en fysieke oorzaken verzamelt, zijn er meestal ook meerdere behandelingen nodig. 

Per behandeling kunnen wel vaak meerder klachten worden behandeld. 
Het lichaam geeft zelf aan hoeveel onderliggende oorzaken opgeruimd kunnen worden. Het effect is vaak direct merkbaar, zowel fysiek als emotioneel! 
The Emotion Code kan ook op afstand gegeven worden. Het enige dat u merkt als ik u een behandeling geef is dat de pijnklachten meteen verminderen en de negatieve emoties snel verdwijnen. Het lichaam kan nog dagenlang doorwerken om de losgelaten oorzaken en emoties op te ruimen.De gevolgen van geblokkeerde emoties kunnen zijn:
*Verzwakt immuunsysyteem
*Verminderde Vitaliteit
*Vermoeidheid
*Pijn
*Stress
*Depressie
*Angst
*Onvermogen om een gelukkig te zijn